Thursday, January 31, 2019

τσαντες καφε 2016

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


kiss fm καλαμάτα live

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


κοπτικη ραπτικη αγια παρασκευη

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά - ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη.



τσαντες καφε 2016
τσαντες καφε 2016
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

η μουμια του παλερμο

10 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


pst outlook 2007 path

η μουμια του παλερμο

Σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι: Χαράλαμπος, Λάμπος, Χαραλάμπης, Χάρης, Λάμπης, Λαμπίας, Μπάμπης, Μπάμπος, Χάμπος, Χαρίκλεια, Χαρούλα, Χαρίλαος, Χάρης, Χαραλαμπία, Χαρά, Λαμπία, Λαμπή, Λάμπω, Χαραλαμπή, Μπαμπίνα, Μπηλιώ, Μπιλιώ, Μπία, Χάμπη. Σήμερα επίσης είναι το Ψυχοσάββατο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



η μουμια του παλερμο
υπηρεσιεσ δημου πατρεων
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

κυμη παραλια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html
τσόκερ λαιμού skroutz

Αυτό ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ενημερώνοντας την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, για τα Δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης στις Περιφέρειες.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

κυμη παραλια

Παράλληλα, η κ. Φωτίου τόνισε ότι έχουν εξασφαλιστεί 25 εκατ. ευρώ για τα σχολικά γεύματα, που θα αναλογούν σε 72.000 μαθητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο 2017.


Πρόσθεσε δε, ότι από την Πέμπτη θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός, για τα 11.000 γεύματα που θα δίνονται κάθε μέρα στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, διαβεβαιώνοντας ότι αυτή η διαδικασία θα γίνει θεσμός του κράτους.


«Πολιτική μας είναι να βρεθούν σε ένα δίχτυ προστασίας πολλαπλών μορφών, που θα εκπορεύεται από την κυβέρνηση και θα στηρίζεται από δήμους και περιφέρειες με απόλυτη διαφάνεια», τόνισε η κ. Φωτίου, σημειώνοντας ότι «είναι υποχρέωση του κράτους να ξεφύγει από το ιδρυματικό ή επιδοματικό σχέδιο που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα για αυτές τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Η κ. Φωτίου, έκανε λόγο για «ένα γεωπληροφοριακό σύστημα ραχοκοκαλιά, που θα είναι συνδεδεμένο με όλες τις βάσεις δεδομένων και θα είναι on line στις οθόνες των 13 περιφερειών και των 325 δήμων της χώρας, με όλα τα επιδόματα να είναι διασυνδεδεμένα σε αυτό».


«Έτσι, όταν βάλεις το ΑΦΜ βγαίνει αμέσως η πληροφορία. Τι, από πού και πόσα επιδόματα παίρνει ένας πολίτης που απευθύνεται στις κοινωνικές δομές φτώχειας» εξήγησε.



κυμη παραλια
το καλυτερο κεικ γεωγραφιας

προυποθεσεις συνταξιοδοτησης ξενοδοχουπαλληλων

προυποθεσεις συνταξιοδοτησης ξενοδοχουπαλληλων

Στο μήνυμά του ο ΠτΔ αναφέρθηκε στις «επιπτώσεις της βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, η οποία έχει τραυματίσει βαρύτατα την κοινωνική συνοχή, με κύρια θύματα τις οικονομικώς ασθενέστερες ομάδες του Λαού μας και, κατ’ εξοχήν, την Νέα Γενιά», όμως διατράνωσε πως «η χρονιά αυτή κατέδειξε πως όλοι οι οιωνοί μας νομιμοποιούν να ελπίζουμε ότι μπορούμε και πρέπει να χαράξουμε, αρχής γενομένης από το 2018, το μέλλον που μας αναλογεί και μας ταιριάζει».


Ο ίδιος επεσήμανε πως παρά την κοινωνική και οικονομική κρίση η χώρα έχει αποδείξει πως «συνιστά πραγματικό πυλώνα δημοκρατικής σταθερότητας και ασφάλειας στην ταραγμένη ευρύτερη περιοχή μας. Πυλώνα ο οποίος, πέραν των άλλων, καταφέρνει ν’ αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τον θανάσιμο κίνδυνο της τρομοκρατικής βαρβαρότητας, αλλά και να υπερασπίζεται τον Άνθρωπο, όπως αρμόζει στον Πολιτισμό μας, στο πλαίσιο του οξύτατου Προσφυγικού ζητήματος».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

αντισταθμιστικά μέτρα μεταφραση

Στη συνέχεια απαρίθμησε τα δικαιώματα που πηγάζουν από τα εν λόγω εχέγγυα της Ελλάδας.


«Πρώτον, το δικαίωμα όχι μόνο να είναι η Ελλάδα, στο διηνεκές, αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης. Αλλά και να μπορεί να πρωταγωνιστήσει, κατά το μέτρο που της αναλογεί, στην ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και, επέκεινα, του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος. Έτσι ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να εκπληρώσει τόσο την ιστορική αποστολή της έναντι των Λαών της, όσο και τον πλανητικό της, εξίσου ιστορικό, ρόλο για την εμπέδωση της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης σε ολόκληρο τον Κόσμο. Τούτο όμως προϋποθέτει, επιπλέον, και την επίγνωση των Ευρωπαϊκών Θεσμών αλλά και όλων των Εταίρων μας αναφορικά με τα εξής:


Από την μια πλευρά ότι πρέπει να τροποποιηθεί δραστικώς, σ’ ευρωπαϊκό επίπεδο, η αδιέξοδη πολιτική υπερβολικής λιτότητας, έτσι ώστε να στηριχθεί, στην βάση της Αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Κράτος Δικαίου και η κοινωνική συνοχή στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθώς και ότι πρέπει να θωρακισθούν οι μηχανισμοί άμυνας απέναντι στην επερχόμενη εξαιρετικά επικίνδυνη κρίση δημόσιου και ιδιωτικού χρέους επίσης σ’ ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, επίπεδο. Και, από την άλλη πλευρά, ότι πρέπει ν’ αποκτήσει την απαιτούμενη δύναμη για την εκπλήρωση της αποστολής του, κατά το πρωτογενές ευρωπαϊκό δίκαιο, ο σήμερα ατροφικός πυλώνας της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας.


Τα ίδια όμως εχέγγυα που προανέφερα μας δίνουν και ένα ακόμη δικαίωμα. Ήτοι το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε, ως Λαός και ως Έθνος, στο ακέραιο, τα Εθνικά μας Θέματα, που είναι βεβαίως και Θέματα της Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας. Τα θέματα αυτά είναι και τα σταθμά μέτρησης των σχέσεων φιλίας και καλής γειτονίας καθώς και της ευρωπαϊκής προοπτικής των γειτονικών μας κρατών, με την έννοια ότι όλα αυτά εξαρτώνται, αυτονοήτως, και από τον εκ μέρους τους πλήρη σεβασμό:



  • Πρώτον, του συνόλου της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης.

  • Δεύτερον, του συνόλου του Διεθνούς Δικαίου και ιδίως της Συνθήκης της Λωζάνης. Η οποία προσδιορίζει, επακριβώς και δίχως ίχνος γκρίζων ζωνών, τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Τρίτον, του status quo των υφιστάμενων συνόρων. Πράγμα που σημαίνει, μεταξύ άλλων, την αποφυγή χρησιμοποίησης ανιστόρητων ονομάτων, τα οποία, επιπλέον, αποπνέουν αλυτρωτισμό, εντελώς αντίθετο προς το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.

  • Τέταρτον, των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Πρωτίστως δε του Δικαιώματος στην Ιδιοκτησία και των Δικαιωμάτων των Μειονοτήτων».




προυποθεσεις συνταξιοδοτησης ξενοδοχουπαλληλων
υπερβαρικο οξυγονο θεραπεια
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

κληματα επιτραπεζια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html
αιγοκερως αντρας αυριο
Χίος: Εντοπίστηκε ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε ανήλικο

Παρέσυρε έναν ανήλικο πρόσφυγα έξω από καταυλισμό στη Χίο


κληματα επιτραπεζια

Ένας 92χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο την περασμένη Δευτέρα παρέσυρε ένα ανήλικο πρόσφυγα έξω από τον καταυλισμό στο Χαλκειός της Χίου εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια.


κληματα επιτραπεζια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως προέκυψε, ο 92χρονος, οδηγώντας Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν ανήλικο αλλοδαπό, που κινούταν πεζός.

Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τους νόμους ενέργειες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



κτημα ρουσσου σχολια

πριγκιπισσα σισσυ ηθοποιος

Ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική αυξήθηκε σήμερα στους 88 καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, η μητέρα του έξι μηνών βρέφους που είχε «χαθεί» στις φλόγες.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html

Παράλληλα, τα στοιχεία δύο ανθρώπων, οι σοροί των οποίων βρίσκονται στο νεκροτομείο, παραμένουν άγνωστο.


Ο πρώτος εικάζεται ότι είναι ο ηλικιωμένος αγνοούμενος, για τον οποίο έχει δηλώσει εξαφάνιση φιλικό του πρόσωπο καθώς δεν είχε συγγενείς. Σύμφωνα με την υπόδειξή του, στο σπίτι όπου βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας, έμενε ο ηλικιωμένος φίλος του.


ελεονωρα ζουγανελη οσοι μας ειδανε μαζι

πριγκιπισσα σισσυ ηθοποιος

Παράλληλα, εκκρεμεί η ταυτοποίηση και της σορού ενός άνδρα, περίπου 40-50 ετών ο οποίος εντοπίστηκε με εγκαύματα, ξυπόλυτος και φορώντας μαγιό, κοντά στα καμένα αυτοκίνητα. Για τον συγκεκριμένο άνδρας δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης αλλά ούτε και διαθέσιμο συγγενικό DNA για διασταύρωση και ταυτοποίηση.


πριγκιπισσα σισσυ ηθοποιος


πώς είμεθα και πώς καταντήσαμε
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

το ξερω θα ρθεις

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
το ξερω θα ρθεις

Και ίσως να μιλούσαμε για μια ακόμη αρπαγή τσάντας στο δρόμο εάν δεν είχε κινητοποιηθεί άμεσα ένας από τους σκοπούς φρουρούς και δεν καταδίωκε τους δράστες μέχρι να τους συλλάβει.


Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν οι δυο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν τη νεαρή γυναικά την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο και με τη βία της αρπάξαν την τσάντα.


Η γυναικά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις κραυγές της άκουσε ο αστυνομικός που ήταν βάρδια στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.


Η γυναικά αντιστεκόταν και προσπαθούσε να κρατήσει την τσάντα της ενώ μόλις οι δράστες είδαν και τον αστυνομικό να τους φτάνει προσπάθησαν να ξεφύγουν με τη μηχανή τους όμως δεν τα κατάφεραν και βρέθηκαν στο οδόστρωμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας.


ηγουμαι αρχαια κλιση

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από τον σκοπό φρουρό του κτηρίου και παραδόθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ασφάλειας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους αλλά και για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.




το ξερω θα ρθεις
αρχαιος αλεξανδρινος μαθηματικος φιλοσοφος και αστρονομος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

χουλακη μικροβιολογικο μοιρες

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
ταινια με τον στρος καν

Οι Θεσσαλονικείς πλέον καλούνται να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα στη ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (14/08) στη Μόσχα προκειμένου να προκριθούν στα playoffs του Champions League και να είναι ένα βήμα μακριά από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ καλά στο ματς και αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ, αρχικά στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Ποπόφ, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να εκτελεί τον Πασχαλάκη και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων στο 14ο λεπτό αλλά το σουτ του Πρίγιοβιτς μπλοκαρίστηκε από τον γκολκίπερ των Ρώσων.


Τρία λεπτά αργότερα η Σπαρτάκ χτύπησε ξανά όταν μετά από κεφαλιά του Λουίς Αντριάνο, που την έστρωσε στον Πρόμες αυτός σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία ξεγελώντας τον Πασχαλάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να γλυτώσει την δεύτερη παραβίαση της εστίας του, αφού η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή.


χουλακη μικροβιολογικο μοιρες

Η ομάδα του Λουτσέσκου ωστόσο βρήκε τη λύσεις για να επιστρέψει στο ματς και στο 28ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν μετά από εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζόμπνιν βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πρίγιοβιτς για να μειώσει σε 1-2 στο 29’. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσια στο 37ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Μάτος ο Λημνιός με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ρώσων κάνοντας το 2-2.


χουλακη μικροβιολογικο μοιρες

Στο 44' ο ΠΑΟΚ πήρε και προβάδισμα μέσα σε αποθέωση. Από καταπληκτική ενέργεια του Μάτος από δεξιά και παράλληλη σέντρα, ο Πέλκας παραβίασε την εστία του Μαξιμένκο για τρίτη φορά ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη και τον ενθουσιασμό στα "ουράνια". 'Με το 3-2 υπέρ αυτού τέλειωσε το ημίχρονο και στην επανάληψη οι Ρώσοι μπήκαν πιο απαιτητικά. Στο 51' ο Πρόμες ψάχνει την ισοφάριση αλλά ο Πασχαλάκης σαν "από μηχανής Θεός" διώχνει ενστικτωδώς τον άμεσο κίνδυνο στο κοντινό σουτ του Ολλανδού.


Στο 70' ο Ισραηλινός διαιτητής καταλόγισε ένα αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Χατσερίδη, σε μαρκάρισμα του στον Λουϊς Αντριάνο που εκτέλεσε χωρίς επιτυχία ο Πρόμες και εξουδετέρωσε με πολύ καλή επέμβαση ο Πασχαλάκης διατηρώντας το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα.


ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο (84' Σακχόφ), Πέλκας, Ελ Καντουρί (61" Ουάρντα), Λημνιός (79' Ζαμπά)


ΣΠΑΡΤΑΚ: Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Μποκέτι (94' Ρασκαζόφ) , Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ποπόφ (64' Τιμοφέεφ) Λομοβίτσκι, Λουίζ Αντριάνο (78' Ζε Λουϊς) και Πρόμες.



εύρεση αριθμού οικογενειακής μερίδας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

δυαρι πατρα ενοικιαση

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html
camelot on broadway 1961
πουλοβερ ροζ
Κορυφώνεται η αγωνία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Κατερίνας Γοργογιάννη

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

δυαρι πατρα ενοικιαση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης καθώς έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η 37χρονη έχει ύψος 1.70μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο βελούδο ριγέ σακάκι, παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η Αστυνομία έχει κάνει έρευνα στα πλοία για να εξακριβώσει αν ταξίδεψε. Ωστόσο η ταυτότητά της ήταν στο σπίτι και δεν έχει υπάρξει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει φύγει από το νησί.

Παράλληλα έχει ζητηθεί κατάθεση από φίλο της, ο οποίος ζει στη βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τη μητέρα της με την οποία συγκατοικούσαν, στο σπίτι άφησε όλα τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.

Η Κατερίνα το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν. Η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.

Πηγή: anikolouli.gr και cretalive.gr



δυαρι πατρα ενοικιαση

εμφύτευση ωαρίου συμπτώματα

18h εβδομαδα εγκυμοσυνης
εμφύτευση ωαρίου συμπτώματα
ΟΑΕΔ - Παιδικές κατασκηνώσεις: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΟΑΕΔ – Δωρέαν παιδικές κατασκηνώσεις: Ξεκίνησε από την Πέμπτη (12/4), η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ, τόσο για τους δικαιούχους και παρόχους κατασκηνωτικών επιχειρήσεων.


σύμφωνη στα αγγλικά

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου 2018 έως την:
α) 3η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης
β) 10η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά με αναπηρία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης. Δεν απαιτείται η προσέλευση στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.


εμφύτευση ωαρίου συμπτώματα

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2016 μέχρι 28.000,00 €, οι οποίοι/ες το έτος 2017:

• είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ ή
• έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
• έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
• συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. Οι δικαιούχοι που επιλέγονται, επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2002 έως την 14η Ιουνίου 2012. Οι ωφελούμενοι μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000,00€.

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, μέχρι την 01.05.2018 και ώρα 23:59. Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών. Παρόλα αυτά, αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έως την 02.05.2018, και ώρα 14:00.

Οι πάροχοι αποστέλλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο τα δικαιολογητικά μέχρι την 01.05.2018 και ώρα 23.59. Επειδή η ταυτοποίηση των παιδιών που δηλώνονται στις αιτήσεις των δικαιούχων θα γίνει μέσω αυτεπάγγελτης αναζήτησης με βάση τον ΑΜΚΑ τους, οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μεριμνήσει εγκαίρως για την απόδοση ΑΜΚΑ στα παιδιά τους ή για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους, όταν υπάρχει μεταβολή αυτών στην οικογενειακή μερίδα, και να προσέξουν ιδιαίτερα στη συμπλήρωση του σωστού ΑΜΚΑ στην αίτηση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο. Α.Ε. Δ. (www.oaed.gr)



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

επαγγελματικο ριξιμο χαρτιων

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
ασφαλιση εργαζομενων με μπλοκακι
επαγγελματικο ριξιμο χαρτιων

Τόνισε ότι «όλοι έχουν συνείδηση της ευθύνης που ανέλαβαν και υπάρχουν υποχρεώσεις που προβλέπονται από το νόμο». Ανέφερε επίσης ότι τέτοιες συναντήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. Δεν απάντησε αν Ο κ. Παππάς δεν θέλησε να απαντήσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των νέων καναλαρχών να καταβάλουν την πρώτη δόση του τιμήματος για τις άδειες μετά την απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας μόνο ότι οι αποφάσεις της διοίκησης ακολουθούν το σχεδιασμό.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

Ο υπουργός δέχτηκε ερωτήσεις για την ανεργία που αναμένεται να δημιουργηθεί στο χώρο της τηλεόρασης. Επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι οι σταθμοί υποχρεούνται να απασχολούν τουλάχιστον 400 άτομα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «για πρώτη φορά μπαίνει φρένο στη μείωση της απασχόλησης».


Την ίδια στιγμή ανέφερε πως είναι υποκριτική η διαμαρτυρία για τους ανέργους όσων κατηγορούσαν την κυβέρνηση για κατάργηση του διευθυντικού δικαιώματος με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη του νόμου. «Είναι υποκριτικό να μας επιτίθεται κάποιος γι' αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Ερωτηθείς για το ζήτημα των θεματικών αδειών, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα θεματικών αδειών αυτή τη στιγμή



επαγγελματικο ριξιμο χαρτιων
νικος βερτης θελω να με νιωσεις live

Wednesday, January 30, 2019

μπισκοτα διαιτης χωρις ζαχαρη

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
κοντή φούστα
μπισκοτα διαιτης χωρις ζαχαρη

Το ΚΕΠΕ εκτιμά ότι ενδεχομένως, η συγκεκριμένη «πληροφορία» να προέρχεται από πρόσφατη διαρροή εμπιστευτικού σημειώματος προς το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), το οποίο ετοιμάστηκε και παραδόθηκε το φθινόπωρο του 2016 μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών. Το ΚΕΠΕ διευκρινίζει ότι το σημείωμα είχε ως αντικείμενο τη διατύπωση προτάσεων στο πλαίσιο διαφορετικών σεναρίων για την εξοικονόμηση πόρων, ώστε να χρηματοδοτηθεί το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).


Υπενθυμίζεται ότι οι συζητήσεις για το ΚΕΑ, στις οποίες συμμετείχε και η Παγκόσμια Τράπεζα ως συντάκτης σχετικής μελέτης, ολοκληρώθηκαν χωρίς την υιοθέτηση πολλών εναλλακτικών προτάσεων για τη χρηματοδότηση του ΚΕΑ, μία εκ των οποίων και αυτή που αφορούσε σε αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.


Συνεπώς, συνεχίζει το ΚΕΠΕ, η χρησιμότητα του εν λόγω σημειώματος έληξε με το πέρας των σχετικών συζητήσεων, καθώς μάλιστα δεν μας ζητήθηκε η περαιτέρω εξειδίκευση των προτάσεων.


Προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων, το ακριβές απόσπασμα του εμπιστευτικού σημειώματος που αφορούσε στις παρεμβάσεις στο φορολογικό σύστημα, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, ήταν το παρακάτω: "Ενδεικτικά, η χρηματοδότηση του ΚΕΑ μπορεί εξολοκλήρου να καλυφθεί από τον εξορθολογισμό του αφορολόγητου ορίου, το οποίο απέχει σημαντικά από τα χαμηλά επίπεδα διαβίωσης στην Ελλάδα (τα οποία και πρέπει να είναι αφορολόγητα), εμπεριέχοντας κοινωνικά κριτήρια για τη διάρθρωσή του, αρκετά «σπασμένη» προοδευτική κλίμακα (χωρίς μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ 2 ευρώ), και πρόβλεψη για επικαιροποίησή του (με μηχανισμό ή φορέα) ανάλογα με τα επίπεδα φτώχειας και εισοδήματος στην Ελλάδα. Ουσιαστικά προτείνεται φορολογική μεταρρύθμιση με εξορθολογισμό του αφορολόγητου και αναπροσαρμογή των φορολογικών συντελεστών με προοδευτικό χαρακτήρα".


θυμοσ αδενασ καρκινοσ συμπτωματα


μπισκοτα διαιτης χωρις ζαχαρη
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

τιμη διυλιστηριου σημερα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html
ο μεγάλος περίπατος του πέτρου υποθεση

Το μπρα ντε φερ ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ιταλική κυβέρνηση - το σχέδιο προϋπολογισμού της οποίας για το 2019 δεν σέβεται τις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις της χώρας - κλιμακώθηκε ανάμεσα στον Μοσκοβισί και τη Λέγκα, το ακροδεξιό κόμμα του Ματέο Σαλβίνι.


τιμη διυλιστηριου σημερα

Την αρχή έκανε ο ευρωβουλευτής της Λέγκας Άντζελο Τσιόκα την Τρίτη στο Στρασβούργο μετά την συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Μοσκοβισί απέρριψε το σχέδιο προϋπολογισμού για το 2019 της Ιταλίας.


τιμη διυλιστηριου σημερα

Ο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του Επιτρόπου από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο Επίτροπο.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Κατάπληκτος, ο Μοσκοβισί περιορίστηκε αρχικά στο να καταδικάσει μια «γελοία» χειρονομία, αλλά επανήλθε στο θέμα ήδη από την επόμενη ημέρα με μήνυμά του στο Twitter, τροφοδοτώντας την πολεμική στην Ιταλία, στην οποία αποτελεί στόχο σφοδρών επιθέσεων από τους υποστηρικτές της κυβέρνησης.


«Στην αρχή γελάει κανείς και το υποβαθμίζει γιατί πραγματικά είναι γελοίο, μετά εξοικειώνεται με μια υποβόσκουσα συμβολική βία και μια μέρα ξυπνάει με τον φασισμό. Ας επαγρυπνούμε! Η δημοκρατία είναι ένας εύθραυστος θησαυρός", έγραψε τότε ο Μοσκοβισί.


Σήμερα όμως στις δηλώσεις που έκανε στο CNews ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας από το 2012 ως το 2014 προχώρησε πολύ πιο μακριά μη διστάζοντας πλέον να χρησιμοποιήσει τον όρο «φασίστας» για να χαρακτηρίσει τον ευρωβουλευτή της Λέγκας.


«Είναι ένας κρετίνος, ένας προβοκάτορας, ένας φασίστας. Η χειρονομία του είναι γελοία», δήλωσε.


«Όταν αρχίζουν να χρησιμοποιούν τη βία απέναντι σε θεσμούς, όταν αρχίζουν να ποδοπατούν τους κανόνες, και με τα παπούτσια, έχουμε ένα είδος αργής παρέκκλισης προς αυτό που ονομάζουμε ανελεύθερη δημοκρατία, δηλαδή τον μη σεβασμό της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της δικαιοσύνης και των πολιτικών θεσμών», πρόσθεσε.


«Αυτό είναι πραγματικά η πολιτική που απεχθάνομαι και αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα πολεμάω μέχρι την τελευταία μου ανάσα», συνέχισε ο Μοσκοβισί, υπενθυμίζοντας ότι ο Σαλβίνι, ηγέτης της Λέγκας, πήρε αποστάσεις από τη χειρονομία αυτή του Τσιόκα.


Απάντηση από την Μαρίν Λεπέν


Μετά τις δηλώσεις του Μοσκοβισί, η Μαρίν Λεπέν έσπευσε να υπερασπιστεί τους Ιταλούς συμμάχους της.



μεταλλεια σκουριες

μεταπτυχιακο ανθρωπινο δυναμικο εξ αποστασεως

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
φορεματα μποεμιαν
μεταπτυχιακο ανθρωπινο δυναμικο εξ αποστασεως

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 29χρονος συγκρούστηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, με Ι. Χ. φορτηγό, που οδηγούσε ένας 35χρονος.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

βιταμίνη b12 τροφες

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 29χρονος, ο οποίος αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Όμως, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.


Στο μεταξύ, χθες στην Καλαμάτα, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, παρέσυρε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, μια ηλικιωμένη πεζή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα.


μεταπτυχιακο ανθρωπινο δυναμικο εξ αποστασεως

λογια σταρατα μπρουσκο 586

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
παιδικεσ μπαλεσ μπασκετ

Ο «Φιλελεύθερος», που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, μεταδίδει επίσης ότι ο 33χρονος κατονόμασε και ένα δεύτερο άτομο ως συνεργό του.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ώρες, ο γιος του ζευγαριού είχε αναγνωρίσει τον33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος.


Ωστόσο, έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στην εφημερίδα «Πολίτης» τόνιζαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είχαν δοθεί από χθες στην δημοσιότητα και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.


λογια σταρατα μπρουσκο 586

Σημειώνεται ότι το παιδί προσήλθε στους ανακριτές όπου έδωσε κατάθεση, συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία πρόσωπα.


Χθες, αναφέρθηκε στο δικαστήριο ότι ο 15χρονος, που ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας, είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης , είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.


Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».


Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.


Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.




λογια σταρατα μπρουσκο 586
βιβλιοπωλεια κεντρο αθηνας
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

δρομολογια συμβατικων πλοιων για υδρα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html
δρομολογια συμβατικων πλοιων για υδρα
Εικόνες φρίκης στην Κρήτη και συναγερμός στις Αρχές: Γυμνή γυναίκα επέπλεε νεκρή

Ανατριχιαστικό και μακάβριο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν λουόμενοι σε θάλασσα της Κρήτης, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές και σήμανε συναγερμός.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

δρομολογια συμβατικων πλοιων για υδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (05/05) όταν λουόμενοι είδαν το πτώμα της γυναίκας να επιπλέει στην θάλασσα, την ώρα που έκαναν βόλτα στα βράχια της παραλίας «Δαμνόνι» στην Αγία Γαλήνη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι λουόμενοι ειδοποίησαν τις αρχές, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα, η οποία δεν φορούσε ρούχα, είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια για το θάνατό της.
Ωστόσο, επικρατέστερη εκδοχή φέρεται να είναι αυτή του πνιγμού.

Πηγή: cretapost.gr



ποτε πεφτουν τα πρωτα δοντακια
κοντινες παραλιες στα γιαννενα

μοντελο και ηθοποιος γαμος γλυφαδα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
τραβηξα δειλα δειλα
μοντελο και ηθοποιος γαμος γλυφαδα

Σε ότι αφορά το κομμάτι του βάρους οι ειδικοί θα απογοητεύσουν όσους πιστεύουν σε αυτή την θεωρία.


Κατά την περίοδο της νηστείας είναι πιθανό να «φορτωθεί» κάποιος με παραπάνω κιλά καθώς γίνεται υπερκατανάλωση αμυλούχων τροφών και φυτικών λιπαρών.


Ο γενικός κανόνας για την αποφυγή των παραπανίσιων κιλών είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη πρόσληψη ενέργειας από αυτήν που δαπανάται κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Αυτό φυσικά εξαρτάται από την ηλικία του καθενός, την κατάσταση της υγείας του και τις δραστηριότητες του.





μοντελο και ηθοποιος γαμος γλυφαδα
επωνυμες μαρκες ανδρικων παπουτσιων
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

λαμαρινα ταψι

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

O κυβερνητικός σχεδιασμός, υλοποιείται με βάση αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας (3 και 4/2018), κατά τις οποίες επιδικάστηκαν αναπροσαρμογές σε μισθούς και συντάξεις για ένστολους, των οποίων οι περικοπές στο πλαίσιο των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής κατά τα προηγούμενα χρόνια, κρίθηκαν αντισυνταγματικές.


φιλιππα παπαιωαννου

Η πρώτη δόση των αναδρομικών από τις περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς, περί τα 200 εκατ. ευρώ, αναμένεται να δοθεί στο τέλος Οκτωβρίου σε 250.000 εν ενεργεία ένστολους και απόστρατους.


Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αποδώσει συνολικά 450 εκατ. ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις, σε όλους τους ένστολους, τους δικαστές και τους πανεπιστημιακούς που είχαν ειδικά μισθολόγια.


Οι συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά και αύξηση στις συντάξεις τους, ενώ οι εν ενεργεία θα λάβουν μόνο τα αναδρομικά καθώς από το 2017 ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο.


επισχεση εργασιας ποτε γινεται

Τα αναδρομικά ξεκινούν από περίπου 2.100 ευρώ για χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και φτάνουν έως και 12.800 ευρώ για τους ανώτατους αξιωματικούς, ενώ οι αυξήσεις στις συντάξεις ξεκινούν από 30 ευρώ και φτάνουν τα 180 ευρώ μηνιαίως.



λαμαρινα ταψι
λαμαρινα ταψι
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

ζν το φοβητρο στιχοι

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
ζν το φοβητρο στιχοι

Μεταξύ αυτών που επέκριναν την απόφαση είναι και ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου και πρώην υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν. Μοναδική εξαίρεση υπήρξε η εταιρεία Rosneft της οποίας ηγείται ο Ίγκορ Σέτσιν που υπήρξε και ο βασικός κατήγορος του Ουλιουκάγιεφ, τον οποίο κατηγόρησε ότι του ζήτησε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσει τα συμφέροντα της εταιρείας του, η οποία θεώρησε την ενοχή του Ουλιουκάγιεφ "προφανή".


δοκτωρ ζιβαγκο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Rosneft Μιχαήλ Λεόντιεφ δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ότι «η ενοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών αποδείχθηκε» και πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις μιας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω». Παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου λέγοντας ότι «δεν είναι δική τους αρμοδιότητα».


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Αλεξέι Κουντρίν, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ρώσο πρόεδρο σε ζητήματα οικονομίας, σχολιάζοντας την ετυμηγορία της ρωσικής δικαιοσύνης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, είπε ότι πρόκειται για μια αβάσιμη και άδικη ετυμηγορία. «Πρόκειται για τρομερή, αβάσιμη ετυμηγορία. Αδύναμη η δουλειά που έκανε η ανάκριση, απόκλιση του κατηγορητηρίου. Παρόμοιου είδους αδικία, δυστυχώς, αντιμετωπίζουν πολλοί σήμερα» , έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αλεξέι Κουντρίν.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

το καθε τι ανεστοπουλος στιχοι






6 Photos:
Ρωσία: Ποινή κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο στον πρώην υπουργό Οικονομίας


ζν το φοβητρο στιχοι

nivo wikipedia

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html
Η πιο δυνατή προσευχή: Αν τη λέτε κάθε πρωί τίποτα κακό δεν θα σας αγγίξει!

Ένα πανίσχυρο «όπλο». Φέρνει αγαλίασση, χαρά και ειρήνη στις ψυχές που τη χρησιμοποιούν.


Η πιο δυνατή προσευχή με παρρησία στον Θεό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παραθέτουμε λοιπόν έναν εκ των ισχυρών ψαλμών, κάθε πρωϊ όταν λέγεται αυτός ο ψαλμός δεν πλησιάζει τίποτα κακό, σύμφωνα με άγιους πατέρες.


κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο αργυρω

Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr


nivo wikipedia


nivo wikipedia
ntpd
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

υψος για στυα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
ζητας πολλα στιχοι μαλλας
σπασμενη γλαστρα

Πρόβλημα λειτουργίας στο Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ) Τμήμα του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» δημιουργούν τέσσερις επικείμενες συνταξιοδοτήσεις γιατρών, προειδοποιεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.


υψος για στυα

Με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, την οποία κοινοποίησε και στο διοικητή του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασσάβα, ο ΙΣΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του καθώς μια κλινική υψηλού επιπέδου που είναι απαραίτητη για την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου, οδηγείται σε κλείσιμο.


Συγκεκριμένα, από τους 5 γιατρούς ΩΡΛ που υπηρετούν στο εν λόγω τμήμα, εντός μερικών ημερών, οι 4 πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν, ενώ δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι και επικουρικοί γιατροί ώστε με κάποιον τρόπο να μπορεί να συνεχιστεί η συνεχής λειτουργία του.


«Είναι ιατρικώς εσφαλμένη η λειτουργία ενός νοσοκομείου που εφημερεύει ως νοσοκομείο πόλεως, με ασθενείς μικρά παιδιά, εάν δεν διαθέτει τμήμα ΩΡΛ. Η αφαίμαξη αυτή θα οδηγήσει στην υπολειτουργία του νοσοκομείου», επισημαίνεται στην επιστολή.


Ο ΙΣΑ ζητά τις άμεσες ενέργειες για την τοποθέτηση γιατρών, ώστε να μην οδηγηθεί ακόμα ένα νοσοκομείο σε κατάρρευση. «Προσβλέπουμε στις άμεσες ενέργειες σας, προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο της ως άνω κλινικής που υποδέχεται ασθενείς μικρά παιδιά και είναι ζωτικής σημασίας και το οποίο παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ιδιαιτέρως χρήσιμες για τις ανάγκες μεγάλου πληθυσμού της Αττικής» τονίζει.


Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι για να συνεχίσει να λειτουργεί το εν λόγω τμήμα, αποφασίστηκε να μετακινηθούν δύο από τους τρεις μόνιμους γιατρούς ΩΡΛ του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.


Στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης γίνονται περίπου τριάντα χειρουργεία την εβδομάδα και λειτουργεί ΩΡΛ κλινική. Αν όμως μετακινηθούν - έστω και προσωρινά - οι δύο γιατροί και μείνει ένας μόνιμος και δύο επικουρικοί, δεν θα βγαίνουν οι εφημερίες, επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ.


Τη Δευτέρα (25/06/2018) οι εργαζόμενοι του Παίδων Πεντέλης προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με κλείσιμο Χειρουργείων και Εξωτερικών Ιατρείων, τις οποίες στηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.



υψος για στυα

ελλειψη διαλογου στους νεους

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
αστρικο ταξιδι βιβλιο
ελλειψη διαλογου στους νεους
ελλειψη διαλογου στους νεους

Εντός της ημέρας θα κριθεί επίσης η βασιμότητα και η νομιμότητα της επίμαχης αστυνομικής απόφασης, αν δηλαδή ο Τούρκος στρατιωτικός καλώς επαναφέρθηκε σε συνθήκες κράτησης. Όπως ανέφεραν νομικοί, είναι μικρές οι πιθανότητες ο προϊστάμενος υπηρεσίας του Πρωτοδικείου να αποφανθεί ότι είναι εσφαλμένη η απόφαση της ΕΛ. ΑΣ. καθώς η όλη διαδικασία είναι τυπική και ο δικαστής δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης αλλά περιορίζεται στην εξέταση των τυπικών προϋποθέσεων.


Οι δικηγόροι του Τούρκου αξιωματικού από τη δικονομία έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ακρόαση από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας πριν ο ίδιος αποφανθεί επί της νομιμότητας της απόφασης του αστυνομικού διευθυντή. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αντιρρήσεις, όπως δικονομικά χαρακτηρίζονται, σε περίπτωση που ο προϊστάμενος επικυρώσει ουσιαστικά την απόφαση της ΕΛ. ΑΣ. για κράτησή του.


Να υπενθυμίσουμε πως με απόφαση της 7ης Επιτροπής Προσφυγών Ασύλου (υπ΄ αριθμ. 773/2018) απορρίφθηκε το αίτημα της τακτικής προέδρου της εν λόγω επιτροπής Ευγενίας Μυλωνοπούλου και παράλληλα προέδρου του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, να παραιτηθεί λόγω κωλύματος από την Επιτροπή Προσφυγών, που συμμετείχε στην υπόθεση.


Η αίτησή της απορρίφθηκε, «διότι δεν ερείδεται σε καμία διάταξη νόμου ή γενική αρχή του δικαίου», αλλά και «ουδείς προέβαλε οιονδήποτε λόγο εξαίρεσής της».


Η πρόεδρος του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και παράλληλα τακτική πρόεδρος της 7ης Επιτροπής Προσφυγών Ασύλου Ευγενία Μυλωνοπούλου, την περασμένη Δευτέρα (8.1.2018), με προσωρινή διαταγή της «πάγωσε» την απόφαση της 3ης Ανεξάρτητης Επιτροπής Προσφυγών, που είχε χορηγήσει άσυλο στον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.



η κρουαζιερα του διαδρομου

εγκυμοσύνη και περίοδοσ γίνεται

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
mega tv ψιθυροι καρδιας

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο Αγρόκτημα του Παλλημνιακού Ταμείου, στο Λιβαδοχώρι της Λήμνου.


«Ειδικά σήμερα, σε μια περίοδο αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή και με μια γείτονα που αρέσκεται σε προκλητικές επιλογές, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οδηγούν σε αδιέξοδο» επισήμανε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί μια δύναμη σταθερότητας, αλλά και συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή, διαθέτοντας ταυτόχρονα την ισχυρή αποτρεπτική δύναμη και τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να διαφυλάττει στο ακέραιο τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την εδαφική της ακεραιότητα».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

εγκυμοσύνη και περίοδοσ γίνεται

«Το δεύτερο καθήκον, πέραν της ασφάλειας, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις ακριτικές περιοχές» ανέφερε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Με σχέδιο και ιεραρχήσεις, ώστε να προχωρήσουμε στις παρεμβάσεις τις οποίες έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες. Αυτή την αρχή, λοιπόν, κάνουμε πράξη με τον θεσμό των περιφερειακών αναπτυξιακών συνεδρίων και με τη σημερινή επίσκεψη στη Λήμνο, όπου ήρθα για να συζητήσω με τους απλούς πολίτες».


εγκυμοσύνη και περίοδοσ γίνεται

4447281EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ANDREA BONETTI


Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια


«Στο τέλος του καλοκαιριού η Ελλάδα βγαίνει αυτοδύναμη και καθαρά από μια πολύ δύσκολη περιπέτεια», δήλωσε ο πρωθυπουργός.


«Περάσαμε οκτώ δύσκολα χρόνια και τώρα βρισκόμαστε στο τέλος μιας δύσκολης διαδρομής», είπε ακόμη και σημείωσε:



«Η χώρα, όμως, κατάφερε να σταθεί όρθια - και όχι μόνο αυτό, αλλά το τελευταίο διάστημα πετύχαμε μια εξαιρετική δημοσιονομική εξισορρόπηση, πλέον κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλει τι θα κάνουμε, διότι μπορούμε μόνοι μας να σταθούμε στα πόδια μας, χάρη στις δικές μας δυνάμεις. Και σε λίγες μέρες από σήμερα, σε λίγους μήνες, στο τέλος του καλοκαιριού, η Ελλάδα βγαίνει αυτοδύναμη και καθαρά από μια πολύ δύσκολη περιπέτεια στην οποία οδηγήθηκε εξαιτίας μιας αλόγιστης διαχείρισης που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Σήμερα, όμως, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ξανά με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον».



4447273


EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ANDREA BONETTI


Μία από τις ομορφότερες και ιστορικότερες γωνιές της Ελλάδα η Λήμνος



μοντέρνα οικογένεια επεισόδιο 11

πιτσα εδεσσα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html
πιτσα εδεσσα

Οι «μεγάλοι» της Α1 πήραν ειδικούς κλειδάριθμους, που έφεραν νωρίς το μεγάλο ντέρμπυ του πρωταθλήματος. Στις 7 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods και μάλιστα χωρίς κόσμο (καθώς υπάρχει η τιμωρία του με 5 αγωνιστικές για τους περυσινούς τελικούς).


4156249
(Ξεκίνημα στο άδειο ΣΕΦ με ντέρμπυ "αιωνίων" το νέο πρωτάθλημα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Την 2η αγωνιστική ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ΠΑΟΚ. Το Άρης-Ολυμπιακός θα γίνει την 4η αγωνιστική, την 5η αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Άρης. Την 8η αγωνιστική, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και την 9η θα παίξει εκτός με τον ΠΑΟΚ. Επίσης την 8η ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Superfoods. Την 11η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα πάει στην Πυλαία και την 12η η ΑΕΚ θα είναι τυπικά γηπεδούχος με τον Παναθηναϊκό Superfoods.


4217551
(Στη Θεσσαλονίκη για 2η χρονιά η κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (7/1):


ΓΣΛ Φάρος - Πανιώνιος
ΠΑΟΚ - Προμηθέας
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
Λαύριο - Κύμη
ΑΕΚ - Τρίκαλα
Κόροιβος - Άρης
Κολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο


(Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος)


Οι βραβεύσεις


Στις ομαδικές βραβεύσεις τιμήθηκαν η εθνική ομάδα Νέων, που κατέκτησε το Eurobasket U23 το καλοκαίρι, ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Παναθηναϊκός Superfoods, καθώς και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή της στο Final 4 της Euroleague.


4217575
(Η πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική Νέων του μπάσκετ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Υπήρξαν και οι ατομικές βραβεύσεις για τους κορυφαίους της σεζόν 2016-17


Καλύτερος νέος παίκτης: Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ)
Πιο θεαματικός παίκτης: Μάικ Τζέιμς (Παναθηναϊκός Superfoods)
Πιο βελτιωμένος παίκτης: Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός)


4217515
(Πολλές οι ειδικές βραβεύσεις του ΕΣΑΚΕ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος με την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό Superfoods.


4217616
(Η βράβευση του Τσάβι Πασκουάλ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Στην κορυφαία 5άδα ήταν οι Πρίντεζης, Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Σίνγκλετον (Παναθηναϊκός Superfoods) και οι Σπανούλης (μαζί με τον τίτλο του δημοφιλέστερου παίκτη) και ο Νικ Καλάθης, που ήταν ο MVP του πρωταθλήματος και ο κορυφαίος αμυντικός.


Ο ΕΣΑΚΕ τίμησε τη μνήμη ανθρώπων της οικογένειας του μπάσκετ, που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο χρόνο: Μ. Κυριακού, Δη,. Μπασούρας, Θαν. Χριστοφόρου και Ηλ. Θλιβερός.


Τέλος υπήρξε και βίντεο αφιέρωμα για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame.



πιτσα εδεσσα
θεατρο σημειο βερθερος
μετατοπιση δισκου στον αυχενα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

βαλιτσα ραπτικης

βαλιτσα ραπτικης

Πολλά παιδιά μεταμφιέστηκαν σε ξωτικά, φορώντας πράσινες στολές, και συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων, κατά μήκος της λεωφόρου Πασέο δε λα Καστελιάνα της Μαδρίτης.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο συγκεκριμένος αγώνας δρόμου με τους Άγιους Βασίληδες είναι ο μεγαλύτερο του είδους του παγκοσμίως.


βασιλοπιτα στο πι και φι

Μέρος του ποσού που κατέβαλε κάθε «Άγιος Βασίλης» για να συμμετάσχει στον αγώνα θα δοθεί στην οργάνωση για την φροντίδα των καρκινοπαθών, Fundacion Intheos.



βαλιτσα ραπτικης
εργασια λαντζα νησια
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

ποια ταινια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
ποια ταινια

Οι μη Βρετανοί που έκαναν τα ψώνια τους στα καταστήματα της χώρας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου ξόδεψαν πάνω από 725 εκατ. στερλίνες ή 830 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για αύξηση 22% σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα της προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με την εταιρεία επεξεργασίας συναλλαγών Worldpay.


Τα μεγαλύτερα ποσά ξόδεψαν κυνηγοί ευκαιριών από το Χονγκ Κονγκ και ακολούθησαν σε μικρή απόσταση επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα. Ουσιαστικά, τους τελευταίους μήνες η Βρετανία έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε παγκόσμιο κέντρο αγορών επειδή πλέον τα προϊόντα που πωλούνται εκεί είναι φτηνότερα για όσους έχουν στα χέρια ξένο νόμισμα, το οποίο είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν με στερλίνες.


ποια ταινια

Η Worldpay θεωρεί ότι το έντονο αυτό ενδιαφέρον αποδίδεται στην υποχώρηση της ισοτιμίας της στερλίνας στις διεθνείς αγορές. Από τότε οι Βρετανοί ψήφισαν να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ενωση, το εθνικό τους νόμισμα έχει υποχωρήσει κατά 12% έναντι του ευρώ και κατά 18% έναντι του δολαρίου. Πάντως, η βουτιά της στερλίνας έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα για τους ίδιους τους Βρετανούς καθώς έχουν αυξηθεί σημαντικά οι τιμές εισαγόμενων προϊόντων και ο πληθωρισμός ακολουθεί έντονα ανοδική τάση.


Οι ίδιοι οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να αναζητούν αγοραστικές ευκαιρίες διαδικτυακά, γυρίζοντας περισσότερο την πλάτη στα καταστήματα με φυσική παρουσία. Το 2017 αναμένεται πλέον ότι θα είναι δυσκολότερο για τη χώρα, καθώς θα επανακαθοριστούν οι σχέσεις με την ΕΕ που είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της.



φιδι ραπ
ποιος φτιαχνει βιογραφικα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

ηρακλειο ψηφοι

ο υπολογιστης ανοιγει και σβηνει

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, το ποσό του επιδόματος στέγασης για τα νοικοκυριά που πληρούν τα κριτήρια, ορίζεται, ως ακολούθως:


ηρακλειο ψηφοι

Για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ το μήνα.


Για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού προσαύξηση κατά 35 ευρώ το μήνα.


Στη μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς και σε νοικοκυριό με απροστάτευτο/α τέκνο/α, για το πρώτο ανήλικο μέλος του νοικοκυριού ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ το μήνα.


Ως ανώτατο όριο του επιδόματος στέγασης ορίζονται τα 210 ευρώ, μηνιαίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


Ενδεικτικά, παρατίθενται οι ακόλουθες περιπτώσεις:


Σύνθεση νοικοκυριού - ύψος επιδόματος


Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 105 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από πέντε μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ.


Η διάρκεια της χορήγησης του επιδόματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία της αρχικής καταβολής. Με την πάροδο 12 μηνών από την έκδοση της πράξης έγκρισης, ο δικαιούχος δύναται να επανυποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα.


Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα


Τα νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα, εφόσον διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, δεν εντάσσονται στις εξαιρέσεις υπαγωγής του άρθρου 11 της παρούσας και πληρούν σωρευτικά τα ακόλουθα εισοδηματικά, περιουσιακά και κριτήρια διαμονής:


Εισοδηματικά κριτήρια


Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού, όπως υπολογίζεται για τους σκοπούς της ένταξης στο πρόγραμμα, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού.


Στη μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς και σε νοικοκυριό με απροστάτευτο/α τέκνο/α, για το πρώτο ανήλικο μέλος του νοικοκυριού ορίζεται προσαύξηση 8.000 ευρώ το μήνα.


Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ, ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


Παρατίθενται, ενδεικτικά, οι ακόλουθες περιπτώσεις:


Σύνθεση νοικοκυριού - συνολικό εισόδημα


Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ


Νοικοκυριό αποτελούμενο από πέντε μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ.



ηρακλειο ψηφοι
πως να κερδισω ξανα τον πρωην μου
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

Tuesday, January 29, 2019

μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα ελλαδα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
αννοβερο αμστερνταμ αποσταση
ερωτηματολογιο για διαδικτυακο μαρκετινγκ
μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα ελλαδα

Σύμφωνα με έρευνα της Credit Suisse, η Γερμανία συγκαταλέγεται στις χώρες με τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα. Τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, εξηγεί στη Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk, ο επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών, Μαρσέλ Φράτσερ:



Ασφαλώς και η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να προχωρήσει σε διορθώσεις. Διότι πολλοί άνθρωποι δεν συμμετέχουν σε αυτό το αναπτυξιακό γίγνεσθαι και δεν επωφελούνται. Την ίδια ώρα διαπιστώνουμε βέβαια ότι ένας από τους λόγους της ανισότητας αυτής είναι και το γεγονός ότι δεν αποτελούν όλοι μέρος αυτής της ανάπτυξης. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε ή ότι δεν έχουν στέγη πάνω από το κεφάλι τους, αλλά το ότι κάποιοι ωφελούνται από την ανάπτυξη και άλλοι όχι. Οι κατώτεροι μισθοί δεν αυξάνονται σχεδόν καθόλου. Πρόκειται λοιπόν για μια εντελώς άνιση κατανομή και η πολιτική κάνει ελάχιστα για να τη διορθώσει.



Ο γνωστός οικονομολόγος διευκρινίζει, όπως γράφει η Deutsche Welle, ότι η φτώχεια στη Γερμανία είναι σχετική και πως συχνά πολλοί την αντιλαμβάνονται με λάθος τρόπο:



Πολλοί νομίζουν ότι φτώχεια σημαίνει να μην έχει κανείς σπίτι ή να πεινά. Δεν μιλάμε γι΄ αυτό, διότι η Γερμανία είναι ένα πολύ ισχυρό κοινωνικό κράτος. Αντιθέτως, μιλάμε περισσότερο για ισότητα ευκαιριών και συμμετοχής. Για το συναίσθημα που έχουν πολλοί ότι δεν μπορούν πλέον να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή του τόπου, ότι δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο ή για καφέ, ότι δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους πράγματα που δίνουν άλλοι γονείς. Αυτό είναι το ζήτημα, ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται στο περιθώριο και πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες.



Η λύση όμως, σύμφωνα με τον ειδικό, δεν είναι η αναδιανομή του εισοδήματος. Όπως εξηγεί:



Όχι, η αναδιανομή δεν λύνει το πρόβλημα σε μακροπρόθεσμη βάση. Διότι στη Γερμανία έχουμε μια οικονομική κατάσταση όπου υπάρχουν αρκετά για όλους. Υπάρχουν υπεραρκετές καλοπληρωμένες δουλειές. Την ίδια ώρα όμως ένας στους πέντε εργαζόμενους στη Γερμανία σήμερα […] είναι χαμηλόμισθος. Το ζητούμενο είναι η δημιουργία καλύτερων θέσεων εργασίας. Καταρχήν θα πρέπει να ενταχθούν στην αγορά εργασίας όσοι δεν εργάζονται και στη συνέχεια θα πρέπει να δοθεί στους εργαζόμενους η δυνατότητα καλύτερης εργασίας έναντι καλύτερων μισθών προκειμένου να μπορούν να ζήσουν από αυτά που βγάζουν. Αυτό προϋποθέτει επαγγελματική κατάρτιση διότι στη Γερμανία έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων με χαμηλή ειδίκευση, που εν μέρει δεν έχουν καν σχολικό απολυτήριο. Το ζητούμενο όμως επίσης είναι να παίρνουν οι άνθρωποι επί της αρχής ένα δίκαιο αντίτιμο για τη δουλειά τους. Εάν πετύχουν όλα αυτά, τότε θα λυθούν και πολλά από τα προβλήματα φτώχειας.



Καλύτεροι και πιο δίκαιοι μισθοί


Αυτό που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση η Γερμανία είναι μια γενική αύξηση του επιπέδου των μισθών, υποστηρίζει ο Μαρσέλ Φράτσερ.


«Ναι! Οι μισθοί συνιστούν τεράστιο πρόβλημα. Το 2015 η Γερμανία εισήγαγε τον κατώτατο μισθό. Αφενός όμως το κατώτατο ωρομίσθιο είναι με 8,84 ευρώ ακόμη σχετικά χαμηλό. Ακόμη και με πλήρη απασχόληση δηλαδή, μετά από 40 χρόνια η σύνταξη δεν θα φτάνει και θα χρειάζεσαι κρατική στήριξη. Αφετέρου γνωρίζουμε ότι δεν πληρώνεται παντού ο κατώτατος μισθός. Πολλοί δεν προστατεύονται από συλλογικές συμβάσεις και δεν αμείβονται δίκαια. Μέσα από αυτά τα σημεία λοιπόν θα μπορούσε να λυθεί μεγάλο μέρος του προβλήματος […] στη Γερμανία», αναφέρει χαρακτηριστικά.



μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα ελλαδα

ανέρχεται συνώνυμο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
ευλογία στα αγγλικά
ανέρχεται συνώνυμο

Χρόνια τώρα, οι ειδικοί προειδοποιούν πως οι σχολικές τσάντες μπορεί να κρύβουν κινδύνους ή να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στους μαθητές και τονίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γονείς ποιο είναι το σωστό είδος της τσάντας που πρέπει να αγοράζουν, πώς να τη γεμίζουν και πώς να την μεταφέρουν τα παιδιά.


Πολλά είναι τα παιδιά που αποκτούν προβλήματα με τη μέση τους ή άλλα μυοσκελετικά εξαιτίας των υπέρβαρων σχολικών τσαντών που ζυγίζουν σχεδόν διπλάσια από ότι ζύγιζαν πριν από 20 χρόνια.


Εξαιτίας των προειδοποιήσεων τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά, τροχήλατες σχολικές τσάντες, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς είναι οι πιο ενδεδειγμένες καθώς δεν βαραίνουν την πλάτη και τους ώμους.


ανέρχεται συνώνυμο

Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση το βάρος της τσάντας δεν πρέπει να είναι υπερβολικό. Δεν μπορεί δηλαδή να ξεπερνά το 10 με 15% του σωματικού βάρους των παιδιών. Αν δεν είναι εφικτή η αγορά της τροχήλατης τσάντας, τότε είναι καλό να προτιμάται μια τσάντα με δύο λουριά και όχι με ένα έτσι ώστε να μοιράζεται το βάρος. Παράλληλα, τα λουριά θα πρέπει να έχουν επένδυση για να μην πληγώνουν τους μαθητές στα σημεία που τη φορούν. Καλό είναι ακόμα η τσάντα να έχει και ζώνη στη μέση έτσι ώστε να μοιράζεται καλύτερα το βάρος στο σώμα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

ακετυλοχολίνη δραση

κανεις δε θελει να πεθανει

κατερινα ευαγγελινου παραλια
κανεις δε θελει να πεθανει
κανεις δε θελει να πεθανει

Πρόκειται για 76χρονο από τη Ναύπακτο, που συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τις 13χρονες υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά. Τα οδήγησε σύμφωνα με τη δικογραφία σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Έπεσε όμως σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου, που έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και του πέρασαν χειροπέδες.


Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.



βικυ σταματη φυλακη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

πηλιο παραλια αγιοι σαραντα

πηλιο παραλια αγιοι σαραντα

Σύμφωνα με την Omaha World-Herald ο 45χρονος Ντάγκλας Γκόλντσμπερι προσέλαβε στρίπερ να γδύνονται στην αυλή του γείτονά του, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το παράθυρο του σπιτιού του.


πηλιο παραλια αγιοι σαραντα

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε μία οικογένεια με δύο παιδιά και σύμφωνα με τις καταγγελίες εντός της τριετίας υπολογίζεται ότι εμφανίστηκαν στην αυλή τους στρίπερ περίπου… 75 φορές.


Όταν οι Αρχές ανακάλυψαν τον υπαίτιο, τον συνέλαβαν. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του Γκόλντσμπερι εντοπίστηκε υλικό παιδικής ς, πράγμα που τον φέρνει αντιμέτωπο με επιπρόσθετη ποινή 20 ετών αν τελικώς καταδικαστεί.



μαρια καβογιαννη κωνσταντινος ασπιωτης
διάσπαση προσοχής συμπτώματα ενηλικων
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

φωτο ο τολμων νικα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html
φωτο ο τολμων νικα
Καιρός: Νύχτα θρίλερ στα Τρίκαλα - Καταρρέουν σπίτια (pics+vid)

Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους της Πιαλείας Τρικάλων, καθώς έχει σημάνει συναγερμός εξαιτίας των κατολισθήσεων που έχουν γίνει μετά τις έντονες βροχοπτώσεις


Ήδη, ένα σπίτι έπεσε, ενώ άλλα δύο εκκενώθηκαν. Οι οικογένειες φιλοξενούνται σε συγγενείς και φίλους του χωριού. Απόψε η νύχτα για όλο το χωριό θα είναι ανησυχητική, καθώς το έντονη φαινόμενο της κατολίσθησης είναι σε εξέλιξη με γρήγορο ρυθμό.


πινδαρος αποσπασμα 122



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δρόμος έξω από το χωριό έχει «ανοίξει» με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες των κατοίκων, όπως μεταδίδει το trikalaola.gr. Οι ντόπιοι ανησυχούν, καθώς οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, με τη μετακίνηση μεγάλων όγκων χώματος και μπάζων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr


φωτο ο τολμων νικα

Δείτε βίντεο από το σημείο:



Κατολισθήσεις και στη Λάρισα

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στα παράλια του δήμου Αγιάς, καθώς το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε κατολίσθηση σε πλαγιά με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα λυόμενο σπίτι στη Βελίκα.

Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες η περιοχή δοκιμάζεται από τις έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές κατολισθήσεις βράχων, καθιζήσεις δρόμων, αλλά και πλημμυρισμένα σπίτια.


Καιρός: Νύχτα θρίλερ στα Τρίκαλα - Καταρρέουν σπίτια (pics+vid)
01
Καιρός: Νύχτα θρίλερ στα Τρίκαλα - Καταρρέουν σπίτια (pics+vid)












κατασκευη αεροπλανου στη φλωρινα

συνταγη λιγκουινι

συνταγη λιγκουινι
συνταγη λιγκουινι

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες σ΄αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή για το μέλλον της ΕΕ και γι αυτόν τον λόγο βρίσκεται σε επαφή με ευρωσοσιαλιστές πολλούς από τους οποίους θα συναντήσει αυτό το τριήμερο στην βελγική πρωτεύουσα.


Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει (το πρωί του Σαββάτου) με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα ο δεύτερος τού είπε πως το επόμενο διάστημα θα συγκαλέσει συνάντηση των ηγετών των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης στο Παρίσι για να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Κοινή πεποίθηση των ευρωσοσιαλιστών είναι πως τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να αδράξουν την ευκαιρία και να επιχειρήσουν αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο ούτως ώστε να τερματιστούν οι πολιτικές λιτότητας εις βάρος των λαών και η Ευρώπη να ξαναδείξει πρόσωπο αλληλεγγύης και όχι σκληρότητας.


Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί στις Βρυξέλλες και με τον πρόεδρο του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ο οποίος ως γνωστόν μίλησε με αυστηρή γλώσσα για την αποχώρηση των Βρετανών από την ΕΕ και ζητεί επιτάχυνση των διαδικασιών εξόδου.




ασύρματη ip camera foscam fi9821p
τηλεπικοινωνιακα συστηματα pdf
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

Μιλώντας στην εφημερίδα "Die Welt", η κυρία Χαρστ, μέλος και η ίδια του SPD, άσκησε αυστηρή κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος για την συμπεριφορά της έναντι του αδελφού της, ενώ αποκάλυψε ότι και ο αποκλεισμός του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ από την επόμενη κυβέρνηση ήταν στο πνεύμα της συγκεκριμένης ομάδας.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

πως βγαινει το νυχι απο το κρεας

«Η Αντρέα Νάλες, ο Όλαφ Σολτς και άλλοι τον χρησιμοποιούν ως αποδιοπομπαίο τράγο, θέλουν να του φορτώσουν την ευθύνη για όλα», δήλωσε για τον αδελφό της η κυρία Χαρστ.


ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

Η κυρία Χαρστ κατηγόρησε ακόμη τα συγκεκριμένα στελέχη ότι είπαν ψέματα στον αδελφό της και τον εξαπάτησαν. «Γι' αυτό, μετά την επιτυχημένη περίοδό του ως κορυφαίου πολιτικού στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ο λάκκος με τα φίδια του Βερολίνου δεν του ταίριαζε», πρόσθεσε.


Ταυτόχρονα, ενόψει της ψηφοφορίας των μελών για την επικύρωση της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση συνασπισμού και της αλλαγής αρχηγού, πληθαίνουν οι φωνές διαφωνίας με την ηγετική ομάδα, ενώ πολλά στελέχη ζητούν εκλογή του αρχηγού από τη βάση του κόμματος.




ψυχογιοσ το ημερολογιο μιασ ξενερωτησ

πονηρα μικρα ανεκδοτα

ο μικρος βοριας τραγουδι
πονηρα μικρα ανεκδοτα

"Από ιδεοληψία, τυχοδιωκτισμό ή και ανεπάρκεια, έχουν ήδη χαθεί μεγάλες ευκαιρίες. Την ώρα που όλη η Ευρώπη καταλάβαινε την ανάγκη χαλάρωσης της λιτότητας, η σημερινή Κυβέρνηση με την ανεύθυνη τακτική της όχι μόνο έβλαψε τη χώρα, αλλά έχασε την ευκαιρία βελτίωσης των δημοσιονομικών μας στόχων, εγκλωβίζοντας την Ελλάδα σε μακρά λιτότητα για πολλά ακόμα χρόνια", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.


πονηρα μικρα ανεκδοτα

Ακολούθως υποστήριξε ότι "Η Ελλάδα είναι σήμερα, λόγω των ανεύθυνων επιλογών της κυβέρνησης, μεταρρυθμιστικά δυσκίνητη, δημοσιονομικά επισφαλής και αναπτυξιακά χωρίς προσανατολισμό. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο χρόνος περνά αμείλικτα και οι ευκαιρίες χάνονται η μία μετά την άλλη".


ανταλλακτηρια συναλλαγματος σοφια

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "Μετά από τόσα χρόνια ύφεσης και στασιμότητας το ελατήριο της ελληνικής ανάπτυξης μπορεί και πρέπει να εκτιναχθεί. Αν κάτι το εμποδίζει είναι οι αλλοπρόσαλλες επιλογές της σημερινής κυβέρνησης. Οι ιδεοληπτικές αμφιθυμίες στην προσέλκυση επενδύσεων και ιδίως η υπερφορολόγηση".


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

77777


(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Αναφέρθηκε στο Brain Drain λέγοντας ότι δυσκολεύει σημαντικά τις οικονομικές μας προοπτικές. Και αυτή είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της αυριανής μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης. Να δημιουργήσει τα κίνητρα επιστροφής δεκάδων χιλιάδων νέων, δημιουργικών ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα μας. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να είναι ανεκτό μία χώρα να φορολογεί με εξωπραγματικούς συντελεστές την εργασία, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ωθώντας στη μετανάστευση τα πιο εξειδικευμένα στελέχη της.


Έκανε ειδική αναφορά στην πορεία της Ευρώπης επισημαίνοντας τον κίνδυνο του λαϊκισμού: "Όμως όπως μας υπενθύμισαν οι εκλογές στην Αυστρία, με την άνοδο της ακροδεξιάς, οι δυνάμεις του λαϊκισμού και του στείρου εθνικιστικού Ευρωσκεπτικισμού παραμένουν ισχυρές.


Σε όλη την Ευρώπη σημειώθηκε άνοδος του ευρωσκεπτικισμού - σε ορισμένες χώρες τέτοιου είδους κόμματα βρίσκονται στην κυβέρνηση. Τα αίτια της κρίσης είναι πολλά. Καταρχάς υπάρχουν δομικές αδυναμίες στην αρχιτεκτονική της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, τις οποίες δεν μπορούμε να παραβλέπουμε. Είναι επίσης γεγονός ότι η ΕΕ συχνά αποτέλεσε άλλοθι για την επιβολή δυσάρεστων μέτρων σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα όμως οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ανασυντάσσονται. Οι ευρωσκεπτικιστές ηττήθηκαν σε πολλές και σημαντικές χώρες της Ευρώπης".


8888


(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Στουρνάρας: Η Ευρώπη να δείξει αποφασιστικότητα...


Η προσπάθεια για την ευρωπαϊκή ενοποίηση δεν είναι εύκολη και απέχουμε από ένα ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος", ανέφερε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου.


Η έξαρση του λαϊκισμού και η άνοδος του εθνικισμού δεν είναι οι καλύτεροι οιωνοί, ωστόσο η Ευρώπη πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα, ανέφερε ο κ. Στουρνάρας και υποστήριξε ότι μετά το Brexit χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, η ασφάλεια και η οικονομία που απαιτούν κοινές δράσεις και συντονισμό. Σημείωσε δε ότι "έχουμε μόνο νομισματική ένωση και όχι οικονομική, ακόμη λιγότερο είναι δημοσιονομική και ακόμη λιγότερο πολιτική. Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για δημιουργία μιας ομοσπονδιακής Ευρώπης, ωστόσο η πρόσφατη τοποθέτηση Μακρόν και οι θέσεις της κ. Μέρκελ δημιουργούν ελπίδες, κατέληξε ο κ. Στουρνάρας .



https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

αποτελεσματα προπο της κυριακης

πωσ καλω ελλαδα απο αμερικη

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα:


1. 2.300 άνεργοι σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων: Αφορά σε θέσεις πλήρους απασχόλησης σε δομές υποστήριξης των προσφύγων για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Το νέο πρόγραμμα δεν αφορά σε κατάρτιση, αλλά ολοκληρωμένη απασχόληση. Γι' αυτόν τον σκοπό, αναμένεται να διατεθεί ποικιλία θέσεων σε υποστηρικτικές ειδικότητες ανά την επικράτεια.


Το νέο προσωπικό πρόκειται να καλύψει ποικιλία υποστηρικτικών ειδικοτήτων ανά την επικράτεια, με σημαντικό (επιπρόσθετο του μισθού) χρηματικό κίνητρο μετεγκατάστασης ή μετακίνησης, ύψους 300 ευρώ. Μεταξύ των ειδικοτήτων αναμένεται να περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, οδηγοί, οικοδόμοι και βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας, εργαζόμενους γενικών καθηκόντων κ. α.


2. 5.500 νέοι πτυχιούχοι σε φορείς του δημοσίου με μισθούς αντίστοιχους των προσόντων τους: Αφορά σε άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22 έως 29 ετών.


εβδομάδα της ζωής μου επεισοδιο 3

Τους δίνεται δυνατότητα να απασχοληθούν σε υπουργεία και σε εποπτευόμενους δημόσιους φορείς. Αποδοχές, για θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από 1.040 έως 1.140 ευρώ, και για θέσεις τεχνολογικής εκπαίδευσης από 990 έως 1.090 ευρώ.


3. «Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία»: Αφορά σε ανέργους πρώην επιχειρηματίες (αναμένεται να καλύψει 5.000 θέσεις, με επιχορήγηση έως 36.000 ευρώ).


Δικαιούχοι: Όσοι έχουν διακόψει την επιχειρηματική δραστηριότητά τους για ορισμένο χρονικό διάστημα, δεν έχουν μεταβιβάσει την επιχείρηση ή το μερίδιό τους σε συγγενείς και συζύγους, δεν έχουν ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έχουν καταβάλει τη μηνιαία εισφορά στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας, έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις εισφορές τους προς τον ΕΦΚΑ και έχουν την ιδιότητα του ανέργου.



αποτελεσματα προπο της κυριακης
αποτελεσματα προπο της κυριακης
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

εγω δεν ειμαι ποιητης

Καιρός: Αναστολή δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας

Αναστολή δρομολογίων και καθυστερήσεις λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας καταγράφονται και στις σιδηροδρομικές μεταφορές της χώρας.


Με ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως αναστέλλεται η κυκλοφορία των δρομολογίων 886- 887 μεταξύ Παλαιοφαρσάλου και Καλαμπάκας λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας. Επιπλέον, λόγω καθυστερήσεων αναστέλλεται το δρομολόγιο με αριθμό 2575 στη γραμμή Βόλος - Λάρισα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το δρομολόγιο με αριθμό 2576 Λάρισα - Βόλος θα εκτελεστεί με λεωφορείο. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 00:40.


ο μεγαλυτερος ροφος

Ακόμη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο 2599 από Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση Παλαιοφάρσαλο και 40 επιβάτες ακινητοποιήθηκε στους Νέους Πόρους λόγω μηχανικής βλάβης και δρομολογείται μηχανή εφεδρείας από Λάρισα.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



εγω δεν ειμαι ποιητης
εγω δεν ειμαι ποιητης
τα καταφερα καλιδης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

καιρος στην φρανκφουρτη γερμανιας

με έστειλες
γραφεια τελετων γερακασ
καιρος στην φρανκφουρτη γερμανιας

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.


Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.


Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.


Κούγιας: Δεν έχει σημασία ποιος κρατούσε το σίδερο


«Μικρή σημασία έχει ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό», ξεκαθάρισε μιλώντας στον Ant1 ο συνήγορος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.


Όπως ο ίδιος διευκρίνισε, «ο θάνατος επήλθε οκτώ ώρες μετά το χτύπημα» και «η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα».


«Το παραπεμπτικό βούλευμα τους παραπέμπει και τους δύο για ανθρωποκτονία», τόνισε.




καιρος στην φρανκφουρτη γερμανιας
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

χημικη συσταση γυρης

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html
game ben 10 ultimate alien
χημικη συσταση γυρης

Όπως αποκαλύπτει το CNN Greece, ο Αφγανός αρχικά εμφανίζεται με τα στοιχεία AHMADI (ον) NASIR (επ) του HASHIM και της ROSI γεννημένος στις 11-11-1998 στο Αφγανιστάν και η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί και είχε σημανθεί ήταν στις 10-10-2003 όταν τον εντόπισε το τμήμα ασφάλειας Μυτιλήνης, καθώς είχε μπει παράνομα στη χώρα.


Τότε, είχε δηλώσει τα στοιχεία NUR-MUHAMAT (επ) ALi-ZADE γεννημένος το 1985. Κάνει αίτημα ασύλου για να πάρει χαρτιά και να φύγει για Ιταλία ή Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ένα χρόνο μετά το αίτημά του απορρίπτεται. Και ενώ έχει περιθώριο λίγων μηνών να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστέψει στη χώρα του, εκείνος εξαφανίζεται.


27535516 10156110865833988 1293521853 o


χημικη συσταση γυρης

Στις 25-10-2016 προσπαθεί και πάλι να μπει στη χώρα και συλλαμβάνεται από το τμήμα ασφάλειας Καβάλας μεταφέρεται στην Ορεστιάδα στο κέντρο κράτησης με εντολή για διοικητική απέλαση. Στις 10-1-2017 υπέβαλε αίτημα στο τμήμα ασύλου στην Ξάνθη και στις 22-12-2017 απορρίφθηκε, ενώ η απόφαση του επιδόθηκε στις 22-1-2018. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος κρατούσε πάντα πάνω του το αίτημα ασύλου ώστε κάθε φορά που σε κάποιον έλεγχο αστυνομικοί του ζητούσαν τα χαρτιά του, να επιδεικνύει το αίτημα, παρά το γεγονός ότι αυτό είχε απορριφθεί.


αποτελεσματα εξετασεων εμπορικου ναυτικου 2015

Ο άνθρωπος λοιπόν με τα «χίλια πρόσωπα» ήταν - λένε οι Αρχές - η κατάλληλη επιλογή για το ρόλο του «μεταφορέα» των πυροκροτητών ενώ ήδη στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και αλλοδαπός που βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την υπόθεση.



https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

τηλεφωνα κεπ αιγαλεω

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Κηφισιά

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/04) στην Κηφισιά.


εργασία πύργος ηλείας

τηλεφωνα κεπ αιγαλεω

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν στις 04:15 σήμερα τα ξημερώματα, μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κηφισιά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στόχος των επίδοξων ληστών ήταν ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται στο 17ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προκλήθηκε από διοχέτευση αερίου. Σημειώνεται ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τι θα συμβεί τις πρώτες 24 ώρες (vid)

Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»



τηλεφωνα κεπ αιγαλεω
ημερομηνια και ωρα widget

πως αναπνεει το εμβρυο

εικονες για επιφανεια εργασιας χειμωνιατικες
καυστήρας πυρήνα

Η 45χρονη Μαρία αποδεικνύει κάθε μέρα πώς όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να υπάρχει θέληση. Κατάφερε να σπουδάσει ψυχολογία, να µάθει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να κρατά ένα περίπτερο στον παραλιακό δρόµο, τον πιο πολυσύχναστο της Σκιάθου, και πριν από 4 µήνες να αποκτήσει δίδυµα, έπειτα από έναν «Γολγοθά» γραφειοκρατίας, καθώς είναι µονογονεϊκή οικογένεια.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

Η Μαρία Καβούρη, «σύµβολο» του νησιού, όπως λένε οι κάτοικοι, ρίχνεται τώρα στη µάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατεβαίνει υποψήφια δηµοτική σύµβουλος µε ένα συνδυασµό που ετοιµάζουν νέα, αυτοδηµιούργητα άτοµα της Σκιάθου. «Τα παιδιά µου είναι τα µάτια µου και αυτά θα µε οδηγούν στο να λύνω προβλήµατα. ∆εν φοβάµαι τίποτα, είµαι εδώ για να βοηθήσω το νησί, ώστε να γίνει η βασίλισσα του Αιγαίου» λέει στο «Εθνος».


Η ιστορία της 45χρονης Μαρίας


Η Μαρία γεννήθηκε στο νησί του Παπαδιαµάντη πριν από 45 χρόνια και όταν πρωτοαντίκρισε το φως δεν έκλαψε. Η µαία που την έφερε στη ζωή πανικοβλήθηκε, της χτύπησε απότοµα το κεφάλι, µε αποτέλεσµα να πειραχτεί το οπτικό της νεύρο και να µείνει τυφλή. Ετσι έµαθε ότι ο κόσµος είναι φωτεινός µέσα από τα µάτια της ψυχής της. Παρακολούθησε µαθήµατα σε ειδικό σχολείο στον Βόλο και µε τον κώδικα Μπράιγ κατάφερε να σπουδάσει ψυχολογία, να µάθει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ξένες γλώσσες και όταν ενηλικιώθηκε νοίκιασε ένα περίπτερο στον παραλιακό δρόµο της Σκιάθου.


«Με την αφή κατάφερα να γνωρίζω όλα τα χαρτονοµίσµατα. Από τα διπλανά καταστήµατα έρχονται και µου δίνουν χαρτονοµίσµατα των 100 και των 500 ευρώ για να διαπιστώσω αν είναι πλαστά. ∆ουλεύω την ταµειακή µηχανή µε απίστευτη ταχύτητα και ποτέ, µα ποτέ δεν έχω κάνει λάθος. Ποτέ δεν ένιωσα µειονεκτικά και δεν επέτρεψα σε κανέναν να µε δει έτσι», λέει η Μαρία.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

tzoum kav


(Η Μαρία Καβούρη με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου/ Πηγή: Έθνος)


Η µητρότητα


Βλέποντας την αδελφή της και τις φίλες της να έχουν αποκτήσει παιδιά, θέλησε και η ίδια να γίνει µητέρα. Με τη συµπαράσταση της µητέρας της, συγγενών και φίλων, ξεκίνησε έναν τιτάνιο αγώνα, καθώς ως µονογονεϊκή οικογένεια έπρεπε να ξεπεράσει µια σειρά γραφειοκρατικών και άλλων διαδικασιών.


Έπειτα από δύο αποτυχηµένες προσπάθειες που έκανε σε γνωστό κέντρο εξωσωµατικής γονιµοποίησης στην Αθήνα, κατάφερε να µείνει έγκυος και πριν από περίπου 4 µήνες, στις 25 Σεπτεµβρίου 2018, έφερε στον κόσµο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.



πως αναπνεει το εμβρυο
πως αναπνεει το εμβρυο